Vi är kreatörer!

Lagercrantz är ett nätverk av grafiska formgivare, webbutvecklare, webbdesigners,  skribenter, kommunikatörer, fotografer, you name it…

Vår affärsidé är att vara så flexibla och formbara som möjligt för att kunna anpassa våra kompetenser efter våra kunders behov, men vi har samtidigt en stabil kärna av projektledning, försäljning och administration. Det gör att våra kunder kan vara trygga i att ha en och samma kontaktperson för alla typer av uppdrag och behov, men de kan samtidigt också vara trygga i att vi besitter den spetskompetens som ett specifikt uppdrag kräver. Vi har fördelarna av en stor byrå med många kompetenser in-house men våra kunder slipper långa ledtider, för stora projektgrupper och priser som större byråer lider av.

Vi är helt enkelt enklare att jobba med!

Vad kan vi göra för dig?

Funkar inte marknadsföringsinsatserna lika bra som de gjorde förr? Behöver ni uppdatera er visuella identitet eller ta er webbplats till 2010-talet? Har ni svårt att förvalta och uppdatera information och budskap på alla plattformar som krävs av ett företag idag? Eller vet ni inte vad som är nästa grej att satsa på för er?

Ring Agne Lagercrantz 076-328 92 20 och berätta! Eller skicka e-post till agne@lagercrantzmedia.se.

Du kan också fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Att boka ett möte med oss kostar ingenting.

Namn:

Företag:

E-post

Telefon:

Ämne

Meddelande

Fyll i koden nedan så att vi vet att du inte är en robot

captcha