Alimenta_feature

Alimenta LaCasita Bageri är Stockholms största leveransbageri som har bakat bröd åt stockholmarna i över 50 år.

Lagercrantz fick i uppdrag att designa och utveckla en ny webbplats i samband med en stor uppdatering av deras produktsortiment.

Webbplatsen bygger på WordPress och artikelsortimentet är integrerat med Alimentas receptsystem för att alltid kunna säkerställa information om innehåll och näringsvärden är uppdaterade och korrekta från bageri till hyllkant i butik. Alimentas kunder kan plocka ut beställingslistor, produktkataloger, EAN-listor och hyllkantsetiketter med innehållsförteckning och prisinformation direkt via webbplatsen. Allt innehåll skapas i realtid för att säkerställa att kunderna alltid får ut korrekt information om produkter och innehåll.

För att ytterligare säkerställa att butikerna byter ut produktinformation till konsument när innehåll och näringsvärden förändras så får Alimentas kunder automatiska uppdateringar via e-post när en förändring har skett. På så sätt kan Alimenta försäkra sig om att deras kunder får all information de behöver och att konsumenterna av Alimentas bröd kan känna sig trygga med det innehåll som står i butiken.