Jobba med oss!

Är du frilansande kreatör och vill kunna fokusera till 100% på att vara kreativ och ha möjlighet att jobba i team med andra kreatörer? Som en del av Lagercrantz ligger vårt fokus på att det ska ligga ett nytt uppdrag och vänta på dig när pågående uppdrag är avslutat.  Vi ser också till att du får samarbeta med duktiga kreatörer och projektledare så att du kan lägga fullt fokus på att göra det du är bäst på och det du brinner för.

Genom att jobba med oss får du fördelarna med att tillhöra en byrå med större uppdrag och likasinnade kollegor men samtidigt har du friheten som en frilansare. Vi ser det som en win-win helt enkelt.

Vad kan du?

För tillfället sysselsätter vi mest webbutvecklare och grafiska formgivare men vår filosofi går ut på att: Om vi har duktigt folk inom ett visst område så ser vi till att skaffa uppdrag inom det området. Till en början kanske vi endast kan hitta ett uppdrag här och där men om allt fungerar bra så är vår ambition att alltid erbjuda jobb till de som vill vara en del av vårt nätverk.

Om du är frilansande kreatör och är intresserad av att bli en del av Lagercrantz så skicka info om dig själv och portfolio på vad du har gjort till frilans@lagercrantzmedia.se Om du är duktig så träffas vi gärna över en fika och snackar lite mer.

Söker du praktik?

Går du en kreativ utbildning och letar efter en spännande praktikplats? I vårt praktikprogram får du en handledare inom ditt kompetensområde och du kommer få arbeta med skarpa uppdrag. För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats förutsätter det att du självständig och ambitiös. Du kommer till den största delen jobba på egen hand med regelbunden uppföljning och stöd från din handledare. Vi kräver inte att du ska kunna allting men vi räknar med att du kommer bli tvungen att lära dig mycket på kort tid vilket kommer vara en väl investerad erfarenhet för dig i framtiden.

Om praktik hos oss låter som en intressant utmaning så skicka in uppgifter om din utbildning och praktikperiod samt portfolio på sånt du gjort antingen under din utbildning eller på fritiden till praktik@lagercrantzmedia.se.